روکش دندان یکی از بهترین گزینهها برای ترمیم دندان پوسیده و عفونت کرده است. در این فرایند پس از تراش دندان، یک کلاهک از جنس سرامیک، طلا و … جای تاج طبیعی دندان را میگیرد. این روش علاوه بر استحکام، زیبایی را نیز برای بیمار به همراه دارد. ولی آیا از برخی از مشکلات پس از روکش دندان اطلاع دارید؟ پوسیدگی ، درد ، بوی بد و لق شدن از مشکلات روکش دندان است. در این نوشته به طور متمرکز به بررسی این مشکلات خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
مطالعه بیشتر ⇔ روکش دندان چیست؟
مطالعه بیشتر ⇔ بهترین جنس روکش دندان کدام است؟
مطالعه بیشتر ⇔ قیمت و هزینه روکش دندان
تماشای فیلم ترمیم فوری درد و عفونت دندان روکش شده
علت لق شدن روکش دندان
- فشار زیاد و مداوم به دندان بخصوص در اثر دندان قروچه میتواند باعث لق شدن روکش دندان شود.
- پوسیدگی و عفونت دندان (درد دندان در اثر رسیدن عفونت به قسمتهای داخلی دندان به وجود میآید) میتواند باعث تغییر ساختار دندان و در نتیجه لق شدن کلاهک شود.
- خوردن غذاها و خوراکیهای چسبناک میتواند نیروی کششی به روکش وارد کرده و باعث لق شدن آن شود.
- عدم چسباندن مناسب کلاهک در مراحل نصب اولیه در دندانپزشکی میتواند باعث لق شدن آن شود.
لق شدن روکش دندان میتواند منجر به عفونت ، درد و بوی بد دهان شود. در این شرایط برای جلوگیری از آسیب بیشتر باید در اصرع وقت دندان ترمیم شود.
مطالعه بیشتر ⇔ عوارض روکش دندان بیشتر است یا ایمپلنت؟ معایب ایمپلنت دندان
علت درد و عفونت دندان روکش شده
عفونت و درد دندان روکش شده ۲ دلیل خیلی ساده میتواند داشته باشد:
- عفونت زیر روکش دندان : اگر به دلایل اشاره شده در ابتدای نوشته دندان لق شود، مواد غذایی به زیر کلاهک نفوذ کرده و باعث عفونت و درد دندان میشود. در نتیجه برای جلوگیری از آسیب بیشتر در اسرع وقت باید به دندانپزشک مراجعه کنید.
- عفونت حاشیه روکش دندان : حاشیه کلاهک مصنوعی دندان، دقیقا منطبق بر خطوط لثه است. در نتیجه، مواد غذایی در این نواحی به راحتی میتواند انباشته شود. اگه میخواهید دچار درد ، پوسیدگی، بوی بد و لق شدن روکش دندان نشوید باید به طور کامل و صحیح هر روز از مسواک و نخ دندان استفاده نموده و این نواحی را به خوبی تمیز کنید.
مطالعه بیشتر ⇔ لومینیرز دندان چیست؟ نازکترین و زیباترین نوع لمینت دندان
علت بوی بد دندان روکش شده
چه چیزی باعث بوی بد روکش دندان میشود؟ بوی بد میتواند نشانه رشد باکتریها در اطراف تاج مصنوعی و یا عفونت دندان زیرین باشد.
رشد باکتریهای میتواند در اثر، لق شدن روکش دندان، عدم تطابق کامل تاج مصنوعی با دندان، شکستن تاج و یا وجود فاصله با دندان مجاور باشد. با لق شدن کلاهک، باقی مانده مواد غذایی در این فضای خالی گیر کرده و باعث بوی بد هان میشود.
در این حالت ۲ گزینه درمانی وجود دارد.
- عفونت دندان: اگر دندان زیر پوسیده و درد داشته باشد، در آوردن روکش الزامی است. پس از خارج کردن کلاهک، دندان عصب کشی شده و در نهایت روکش جدید نصب میشود.
- لق شدن روکش دندان: اگر بوی بد در اثر لق شدن و گیر کردن مواد غذایی باشد، ممکن است بتوان بدون آسیب کلاهک را خارج و پس از اعمال اصلاحات لازم دوباره استفاده کرد. با این وجود به یاد داشته باشید که همیشه این امکان وجود نداشته و ممکن است نتوان دوباره از آن استفاده کرد.
در آوردن و ترمیم دندان روکش شده چگونه است؟
در صورتی که روکش دندان لق شده باشد، در آوردن کلاهک بدون آسیب زیاد در برخی شرایط امکان پذیر است. با این وجود نباید زیاد امیدوار بود زیرا احتمال شکستن آن وجود دارد.
در برخی موارد نیز حتی میتوان روکش دندان را سوراخ کرد. سپس دندان زیرین را عصب کشی و از شر عفونت ، درد و بوی بد خلاص شد.
مطالعه بیشتر ⇔ آشنایی با نگین زیبایی دندان
با دادن ستاره از ما حمایت کنید.
1 >> 2 >> 3 >> 4 >> 5 ستاره