به طور معمول نگین دندان از جنس برلیان، کریستال و طلا ساخته میشود. جنس کریستال از نوع برلیان با دوام تر بوده ولی نوع برلیان درخشان تر از نوع کریستال است. بعلاوه نوع طلایی را نیز میتوان از طلای سفید یا زرد ۱۸، ۲۲ و ۲۴ عیار انتخاب کرد. با وجود تبلیغات وسیع آرایش گاه ها برای نصب نگین، توصیه میشود که این کار را به یک دندانپزشک مجرب واگذار نمایید. زیرا احتمال پوسیدگی دندان در اثر نصب نامناسب در سالن های زیبایی دو چندان میشود.
نصب و چسباندن نگین دندان معمولاً ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به طول میانجامد. از دندانپزشک بخواهید که برای نصب از تراشیدن و سوراخ کردن مینای دندان اجتناب کند. هر چند این امر باعث افزایش چسبندگی و عمر نگین میشود. ولی ساختار مینای دندان را تضعیف میکند. برای برداشتن نگین نیز حتماً به دندانپزشک مراجعه نمایید. زیرا سطح دندان بعد از افتادن نگین کمی زبر شده و محل مناسبی را تجمیع پلاک باکتری ها خواهد شد. این محل به خوبی توسط پزشک صیقل داده خواهد شد.
در خصوص قیمت و هزینه نصب نگین دندان نیز باید گفت که قیمت اصلی به جنس انتخاب شده بستگی داشته و اجرت دندانپزشک درصد کمی از قیمت کلی را تشکیل میدهد.
تماشای فیلم روش و نحوه کاشت نگین دندان
عمر جواهر دندان چند سال است؟
عمر نگین دندان کاملاً به جنس خود نگین و چسب مورد استفاده بستگی دارد. سعی کنید از جواهر کریستالی و یا طلایی که لبه تیزی ندارند استفاده کنید. با استفاده از متریال معمولی و یک بار مصرف جواهر دندان بین ۶ تا ۱ سال عمر خواهد کرد (در صورت چسباندن صحیح و مناسب توسط دندانپزشک). توصیه مهم اینکه فریب تبلیغات سالن های زیبایی را نخورده و برای نصب تنها به دندانپزشک مراجعه نمایید. عدم نصب مناسب باعث ایجاد فضای امن برای باکتریها شده و به پوسیدگی دندان میانجامد.
عوارض نگین دندان چیست؟
در اغلب موارد اتصال جواهر دندان تنها با چسب و بدون تراش دندان صورت میپذیرد. اگر در سالن زیبایی و یا حتی دندانپزشکی برای افزایش عمر و قدرت چسبندگی و ماندگاری، خواستار تراش سطح مینای دندان شدند، این پیشنهاد را قبول نکنید. این عمل احتمال پوسیدگی دندان را افزایش داده و در صورت افتادن نگین، محل مورد نظر باید پر شود.
عوارض نصب جواهر دندان عبارت اند از:
- زرد شدن اطراف و زیر جواهر دندان
- در برخی موارد تراش دندان و ضعیف شدن مینای دندان
- افزایش احتمال پوسیدگی دندان به علت مشکلات مسواک زدن و تمیز کردن اطراف نگین
- عدم شناسایی پوسیدگی های احتمالی در اطراف نگین و تبدیل شدن آن به مشکلات جدی تر نظیر عصب کشی و ….
با رعایت موارد ذیل میتوان عوارض جانبی را به حداقل رسانده و یا به طور کامل این عوارض را حذف کرد:
- از خرید مواد و اقلام بی کیفیت اجتناب کنید.
- برای انجام این کار حتماً به دندانپزشک مجرب مراجعه کنید.
- اطراف نگین دندان را با دقت و اهمیت ۲ چندان تمیز کرده و مسواک بزنید.
مراحل کاشت نگین روی دندان در خانه
توصیه میشود حتماً این کار توسط دندانپزشک صورت پذیرد. چسباندن نگین دندان در خانه و یا سالن های زیبایی میتواند به پوسیدگی و تحلیل مینای دندان منجر شود. با این وجود اگر ترجیح میدهید که این کار را در خانه انجام دهید، مراحل و روش کاشت نگین دندان عبارت است از:
۱ . بسته مخصوص را با استفاده از خرید اینترنتی و یا از فروشگاه تهیه نمایید (معمولاً بسته حاوی چسب، چندین نگین و لامپ UV است).
۲ . اگر به همراه بسته لامپ UV قرار دارد، از صحت عملکرد لامپ اطمینان حاصل کنید. این لامپ برای خشک و محکم کردن چسب میباشد. همچنین در صورت وجود عینک مخصوص در بسته حتماً از آن استفاده نمایید.
۳ . مسواک بزنید تا تمامی دندان هایتان به خوبی و به طور کامل تمیز شود.
۴ . دستان خود را به خوبی بشویید.
۵ . یک قطعه پارچه کتانی زیر لب خود قرار داده تا به طور کامل لب از دندان فاصله بگیرد.
۶ . با استفاده از پارچه کاملاً تمیز، دندان را خشک کنید.
۷ . مقدار کمی از چسب را بر روی دندان قرار دهید. جواهر فقط به دندان طبیعی میچسبد. و نمیتوان آن را به دندان های مصنوعی یا ایمپلنت متصل کرد.
۸ . به آرامی جواهر را بر روی دندان بچسبانید.
۹ . با استفاده از لامپ UV، چسب را خشک و محکم کنید.
۱۰ . تا ۲۴ ساعت بعد از چسباندن از مسواک استفاده نکرده و به نگین فشار وارد نکنید.
با دادن ستاره از ما حمایت کنید.
1 >> 2 >> 3 >> 4 >> 5 ستاره